Så du Charlotte og mig i TV2 Lounge?


I flere måneder har jeg siddet alene ved min computer og arbejdet på min bog “Mor – sidste udkald.” Det har været en spændende proces, der har været mange ting at tage stilling til, og meget nyt der skulle læres. Generelt har jeg  holdt lav profil omkring min og mine børns alder, men når bogen så er trykt, pressemeddelelsen sendt ud, så begynder der at komme respons fra medierne. Pludselig finder jeg mig selv, sammen med Charlotte, en af mødrene fra bogen, i TV2 Lounges bløde sofa i et direkte TV interview. En spændende oplevelse, men også lidt grænseoverskridende at sidde og tale om personlige overvejelser og om fordomme i en direkte udsendelse. Der er heldigvis ikke noget at skamme sig over. Jeg er mor, jeg var 42 år, da jeg fik mit første barn og næsten 44 år, da jeg fik min datter.

Der er fordele og ulemper ved min alder, men i virkeligheden er det jo meget livsbekræftende, at så mange af os kvinder, føler os stærke nok til at få børn som 40+.

I TV indslaget, var der mest fokus på fordomme og karriere, ikke så meget på selve indholdet af bogen. Men på 8 minutter, kan man ikke nå meget. Det gode ved at deltage i indslaget har været, at flere kvinder, der overvejer at få børn i en senere alder, nu kender til “Mor – sidste udkald”  og vil blive bekræftet i, at det er helt i orden.

Sitet mor40.dk er endnu ikke helt optimalt. Hen af vejen forbedrer jeg det, det kommer lidt af gangen, jeg skal lære WordPress og meget andet undervejs. Mit håb er, at mange 40+ mødre vil finde dette site og få lyst til at deltage aktivt med udveksling af erfaringer og betragtninger.

Hvis du har lyst til at se indslaget fra TV2 Lorry, er der et link her.

Hvis du vil købe bogen, så send en mail til mig, så sender jeg betalingsoplysninger. Indtil den 8. april koster den kr 200,- + forsendelse, mod normalpris på kr 239,-. Ellers kan den købes hos diverse boghandlere.

Mor-sidste udkald Omslag IKON

Send til: kontakt@mor40.dk

Og hvis du har læst bogen, og vil give ris, ros eller andre kommentarer, så skriv til mig på kontakt@mor40.dk, så sætter jeg det ind det rigtige sted.

5 Replies to “Så du Charlotte og mig i TV2 Lounge?”

 1. Hej Tine,

  Det er umuligt at se udsendelsen, der er noget galt med linket – det kan være du skal tale med Lorry om det.

  Kh.
  Henriette

  1. Tak Henriette, det skulle være rettet nu. I går virkede det andet link, håber det her så vil være aktivt fremover.
   Godt at vide, at du læser med… 🙂

  1. karen: Kan du ikke lægge dette specifikke link ind på en svarkommentar til her?? Jeg får fortsat Error når jeg forsøger og vl mægtig gerne se klippet!

   1. Hej Methe og andre der ikke har kunnet se Loungeudsendelsen.
    Lorry har atter ændret placeringen, jeg har opdateret den igen.
    Hvis den senere ikke virker, skal man gå ind på Lorry/nettv, vælge datoen den 12/3, trykke på Lounge, og her er det sidste indslag.
    Hvis der er problemer igen, så meld endelig tilbage. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty + twelve =